В рамках Повітроплавної Фієсти «230 років повітроплавання на теренах України» пройде конкурс фотосушка на тему: «Кам’янець і небо: 230 років».

Сушка – популярний міжнародний проект обміну фотографіями, в котрому можеш взяти участь ТИ!

Сутність акції ФотоСУШКА в тому, що кожний бажаючий має можливість принести фото на вказану тему і розвісити свої фото на мотузці, закріпивши прищіпками для білизни і тим самим взяти участь у конкурсі.

ФотоСУШКА - це формат арт-виставки, в якій можуть брати участь як новачки-аматори, так і професіонали, кожна творча особистість і просто всі хто бере в руки фотоапарат.

ФотоСУШКИ вже відбулися більш ніж в 100 містах світу і в них взяли участь понад 45 000 авторів –  ФотоСУШКА знову в Кам’янці-Подільському. Цікаво? – ПРИЄДНУЙСЯ!

Конкурсне журі визначить переможця, який отримає сертифікат на політ на повітряній кулі.


Місце проведення: м. Кам’янець-Подільський, площа «Польський ринок»
Час проведення: 11 жовтня 2014 р. з 14.00 до 18.00
Кількість учасників: без обмежень

УМОВИ УЧАСТІ У ФОТОСУШЦІ:

Программа Повітроплавної Фієсти «230 років повітроплавання на теренах України» тут.

Ми, як організатори повітроплавного заходу,  залишаємо за собою право вносити зміни в програму заходу відповідно до погодних та інших умов здійснення польотів.

*Сертифікат на політ на повітряній кулі, який отримає переможець ФотоСУШКИ, дає право на політ одній особі під час травневого повітроплавного фестивалю в Кам’янці-Подільському 2015 р.